Akasha Kronieken consult, akasha healing, akasha kronieken cursus
Past life readings met Ties Poulisse

Zaterdag 20 maart 

Past life readings met Ties Poulisse

Zaterdag 20 maart - 13:00 - 18:00 uur - Rotterdam

Ties ziet jouw relevante vorige levens, die nu invloed hebben op je huidige leven. Klanten over Ties zijn readings  "boeiend met humor, duidelijke aanwijzingen waar ik echt iets mee kan" , "wow de puzzelstukjes vielen op zijn plek uiteindelijk" en "Spot on"  en "he he eindelijk snap ik waarom wij zo n diepe bonding hebben met elkaar"

Zo lang als ik me kan herinneren is mijn begeleidster bij mij en word ik door haar onderwezen in het zien van de verledens van mensen en plaatsen. Gecombineerd met een enorme fascinatie voor geschiedenis heeft dit mij door de jaren heen een schat aan kennis opgeleverd waardoor ik verbanden kan zien in gebeurtenissen op zowel individueel niveau als op wereldschaal (waarom doen mensen wat ze doen en gebeuren dingen?).
Door mijn begeleiding word ik in staat gesteld om patronen te zien en hiervan de oorzaak te herkennen, ook als deze als rode draad in andere levens ligt. Dit wordt voor mij zichtbaar als een soort “kaartenbak” zoals we die vroeger in bibliotheken hadden: de juiste kaart licht op en zal door mij/mijn begeleidster geïnterpreteerd en vertaald worden. Indien de vraagsteller bereid is de uitleg volledig te accepteren, kan deze uitleg gebruikt worden om eigen patronen te doorzien en te doorbreken en zo de noodzakelijke verandering in het leven te maken.

Datum

Zaterdag 20 maart 

Tijd

13:00 - 18:00 uur

Aantal deelnemers

5

Locatie

Van der Takstraat 28

Rotterdam 

Parkeren in de straat of zijstraat.

Prijs

€ 68,-

© Helena Struik 2021

Delen

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Contact

Helena Struik
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@spiritualconsultancy.nl
www.spiritualconsultancy.nl