Jouw eigen Akasha Kronieken ontrafelen en tips voor krachtig energieveld

Zaterdag 24 oktober

Jouw eigen Akasha Kronieken ontrafelen en tips voor krachtig energieveld

Zaterdag 24 oktober - 13.15 -15.15  uur - Academ te Rotterdam

In deze workshop ga je oefenen met je eigen Akasha Kronieken, en hoe dit te interpreteren. Tevens krijg je tips mee voor een krachtiger en schoner energieveld zodat jij je "eigen akasha kronieken" beter kan duiden.

Er zijn vele wegen die hier naar toe leiden en dit vraagt oefening, geduld en openstelling naar jezelf, wat makkelijker lijkt dan het is. Een praktische handleiding is nodig als je hiermee begint, want essentiële zaken als jezelf geestelijk reinigen, zorgen voor de juiste afstemming en interpretatie zijn erg belangrijk. Communiceren met hogere lichtenergieën gaat immers niet via het gewone gezonde verstand, maar via het hart.’ Daarom is het zo belangrijk om het verschil te weten tussen denken dat je je hart openstelt terwijl je eigenlijk in een negatieve bui bent, of werkelijk in je hart aanwezig zijn en de liefde-energie voelen, van waaruit je de beste connectie maakt. Dat ga je ervaren tijdens deze workshop.

Via een aantal concrete oefeningen ervaar jij hoe dit bij jou het beste gaat werken. Als je regelmatig verbinding hebt met de Akasha Kronieken krijg je meer greep op belangrijke facetten van je leven: je doelen, je relaties, je werk, je persoonlijke ontwikkeling en de projecten die je onderneemt of nog wilt gaan ondernemen. Werken met de Kronieken brengt je bij je eigen bron. Het is een groot spiritueel avontuur.

De locatie in Rotterdam is Academ, graaf van Nassaustraat (zijstraat Kleiweg)

Datum

Zaterdag 24 oktober

Tijd

13.15 -15.15 uur

Aantal deelnemers

12

Locatie

Rotterdam

Prijs

€ 24,50

© Helena Struik 2021

Delen

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Contact

Helena Struik
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@spiritualconsultancy.nl
www.spiritualconsultancy.nl