Reiki, intuitieve massage, oorkaars middag

Zaterdag 25 juli 

Reiki, intuitieve massage, oorkaars middag

Zaterdag 25 juli - 13:00 - 18:00 uur - Langenboom

INMIDDELS MET SUCCES AFGEROND

Mijn naam is Marion Bergen. Ik werk ruim 20 jaar met de Reiki energie en inmiddels 5 jaar met oorkaarsen en ik verwonder mij iedere keer weer opnieuw over de effecten van deze behandelingen die ik op gevoel toepas.
Reiki is een eenvoudige manier van energie overdragen door middel van handoplegging. Hierbij gebruik je niet je eigen energie, maar de specifieke Reiki-energie. Het gebruik van Reiki is een Japanse traditie.

Oorkaarsing werd al in de oeroude tijden veel toegepast en wordt gegeven bij verschillende klachten die met het hoofd te maken hebben zoals frequente ontstekingen of irritaties in de keel, de neus, het voorhoofd en de bijholten. Ook bij gehoorvermindering kan een oorkaars behandeling uitkomst bieden.
De Tàdé kaars is een hulpmiddel dat geschikt is om energieblokkades in het lichaam op te heffen en zo de weg vrij te maken voor het afvoeren van opgehoopte afvalstoffen en zuivering van het energiesysteem. Het is een holle pijp die met de hand wordt gerold. Het is daarom een drager van veel bio-energie. De kaars is in bijenwas gedrenkt. Dat werkt ontstekingsremmend. Het verlengt tevens de brandduur van de kaars. Kurkuma (ook wel Indische saffraanwortel) is het geneeskrachtige kruid dat de Tádé kaars uniek maakt.
Door de oorkaarsing meerdere malen te ondergaan, ontstaat een diepe reiniging. Het geeft verlichting en een heerlijk gevoel van rust. Zeker wanneer men last heeft van ‘mentale rommel’, onrust in het gevoel, drukke gedachten en of negatieve energie, ruimen de kaarsen deze op waardoor er ruimte ontstaat om problemen met minder of zelfs zonder drama te bekijken en een oplossing makkelijker kan worden gezien.

Datum

Zaterdag 25 juli 

Tijd

13:00 - 18:00 uur

Aantal deelnemers

20

Locatie

De Schaapshoeve,
Schaapsdijkweg 20a
5453 SE Langenboom

Prijs

NVT

Aanmelden

NVT

© Helena Struik 2021

Delen

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Contact

Helena Struik
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@spiritualconsultancy.nl
www.spiritualconsultancy.nl