2021! Zet de toekomst naar je eigen hand

Zaterdag 26 september

2021! Zet de toekomst naar je eigen hand

Zaterdag 26 september - 14.00 uur  - 16.00 uur - Online

Zet de toekomst naar je eigen hand
O.a. met deskundige astro-analyse, vitaliteitscheck, etikettensafari en eenvoudige lichaams oefeningen voor stressvermindering en vitaler voelen, alsmede een paar intuïtie oefeningen.

In een live online cursus helpen we jou een nieuwe toekomst koers uit te stippelen. We starten met een door jou thuis vooraf onderzochte vitaliteitscheck op fysiek, emotioneel, mentaal gebied. Hiermee krijg je direct inzicht in waar je nu staat, maar nog belangrijker: waar je wil zijn volgend jaar. Gezond en gebalanceerd leven is een eerste stap in die richting. Jouw toekomst is een keuze. Tevens krijgt je mee hoe je op een snelle en eenvoudige manier je intuitie vergroot (instant) en vinden er meridiaan oefeningen plaats, die je makkelijk kan meedoen en je vitaler maken.

Jij krijgt als deelnemer ook een persoonlijke Your Secret Zenith Astro-analyse opgestuurd met daarop een korte uitleg over jouw belangrijke horoscoopstanden voor 2021. Gelieve daarom bij inschrijving ook je geboortegegevens (Datum, Plaats, Tijdstip) aan te geven. Stuur een mail met deze gegevens naar info@yoursecretzenith.com.

Om dit online programma overzichtelijk te houden is er plek voor 12  deelnemers. Reageer dus snel als je zeker wilt zijn van jouw deelname aan deze unieke zoom middag. Tijstip 14.00 start. De cursus wordt gegeven door Linda Lahaye, en Helena Struik

Prijs inclusief Astro-analyse voor maar 65 euro!

Tot dan, tot Zenith!

Datum

Zaterdag 26 september

Tijd

14.00 uur  - 16.00 uur

Aantal deelnemers

12 plaatsen

Locatie

Online via ZOOM

Prijs

65,-

© Helena Struik 2021

Delen

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Contact

Helena Struik
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@spiritualconsultancy.nl
www.spiritualconsultancy.nl