Past life readings met Ties Poulisse

Zondag 23 augustus

Past life readings met Ties Poulisse

Zondag 23 augustus - 13:00 - 18:00 uur - Langenboom

INMIDDELS MET SUCCES AFGEROND

Na wederom succesvolle eerdere readings komt Ties nu ook naar Rotterdam. Zondagmiddag 4 oktober op Noordereiland, van der Takstraat 28. Klanten over Ties zijn readings  "helder, ik snap nu zoveel meer en het zet mij in beweging" , "wow de puzzelstukjes vielen op zijn plek uiteindelijk" en "Spot on" .

Zo lang als ik me kan herinneren is mijn begeleidster bij mij en word ik door haar onderwezen in het zien van de verledens van mensen en plaatsen. Gecombineerd met een enorme fascinatie voor geschiedenis heeft dit mij door de jaren heen een schat aan kennis opgeleverd waardoor ik verbanden kan zien in gebeurtenissen op zowel individueel niveau als op wereldschaal (waarom doen mensen wat ze doen en gebeuren dingen?).
Door mijn begeleiding word ik in staat gesteld om patronen te zien en hiervan de oorzaak te herkennen, ook als deze als rode draad in andere levens ligt. Dit wordt voor mij zichtbaar als een soort “kaartenbak” zoals we die vroeger in bibliotheken hadden: de juiste kaart licht op en zal door mij/mijn begeleidster geïnterpreteerd en vertaald worden. Indien de vraagsteller bereid is de uitleg volledig te accepteren, kan deze uitleg gebruikt worden om eigen patronen te doorzien en te doorbreken en zo de noodzakelijke verandering in het leven te maken.

Datum

Zondag 23 augustus

Tijd

13:00 - 18:00 uur

Aantal deelnemers

16

Locatie

De Schaapshoeve,
Schaapsdijkweg 20a
5453 SE Langenboom

Prijs

55,- (55 min)

Aanmelden

Afgerond

© Helena Struik 2021

Delen

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Contact

Helena Struik
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@spiritualconsultancy.nl
www.spiritualconsultancy.nl