Akasha Kronieken foto
Akasha Kronieken

Akasha kronieken,  remmende overtuigingen en overige (spirituele) zaken

In het Sanskriet betekent Akasha ether, hemel (stralend). Het verwijst naar het onmetelijk groot kosmisch veld waarin alles tegelijk plaatsvindt en tijd niet bestaat. Ook het geheugenveld van het universum bevindt zich hier; het energetisch archief dat informatie bevat over verleden, heden en soms de directe toekomst. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van je huidige leven en vorige leven(s) zijn in deze Akasha Kronieken opgeslagen. Het is een verslag van de reis van je ziel.

Door contact te maken met dit energetisch veld, kun je toegang krijgen tot jouw opgeslagen gegevens. De informatie die beschikbaar wordt, kan verhelderend, bevrijdend en helend zijn. Bijvoorbeeld bij familiestukken, werksituaties, fysieke, emotionele, spirituele of mentale problemen.

Door regelmatig verbinding te maken met de Akasha Kronieken krijg je meer zelfvertrouwen in eigen overtuigingen en het nemen van beslissingen. Je komt in contact met je diepste wezen en kunt van daaruit jezelf (gaan) manifesteren. Dit resulteert in meer vertrouwen in het leven en meer grip op alle bijhorende facetten.

Met regelmaat geeft Helena Struik begeleiding voor klanten die zelf hun eigen Akasha Kronieken willen leren lezen. Heb je interesse dit voor jezelf of samen met een goede vriend/vriendin te doen? Lees hieronder bij begeleiding Akasha Kronieken Ook geef ik  consulten, of Akasha Alignments of persoonlijke begeleiding bij overige spirituele en/of mentale vraagstukken,alsmede aura clearingen. Daarnaast begeleid ik klanten in het energetisch schoonhouden van hun werk- en woonruimtes alsmede de energieen nog meer stromend te krijgen in deze ruimtes (en bij zichzelf) waardoor de vitaliteit toeneemt.  Kijk hieronder voor meer info.

Jouw akasha kronieken leren ontrafelen

Begeleiding akasha kronieken leren lezen voor 1 deelnemer, ook via zoom

Begeleiding in het leren omgaan met jouw eigen Akasha Kronieken veld. Het is eenvoudiger dan men denkt. Je gaat dan zelf oefenen hoe je eigen Akasha veld in te gaan, te leren ervaren, waar te nemen en te leren interpreteren. Er komen ook veel tips bij en naderhand 2 keer email begeleiding. Het is een 1 op 1 begeleiding. Deze bestaat in totaal uit 1 keer persoonlijke begeleiding van ca 100 min met daarna oefeningen voor thuis en 2 keer email contact over de oefeningen die je thuis gedaan hebt, waarop je feedback krijgt. Als er tijd over is,  zoom ik ook in op zaken die voor jou van belang zijn. Afspraken zijn samen te maken. Stuur mij even een mail naar: info@spiritualconsultancy.nl

Prijs € 116,- Het werkboek " Een hemels avontuur" € 15,- is er apart bij te kopen.

ZOOM/SKYPE begeleiding
Ben je niet in de gelegenheid live te komen (geeft wel goede resultaten) dan is de begeleiding Akasha Kronieken ook online beschikbaar . Dan is de duur 80 minuten (excl persoonlijke zaken die je bezighouden).  Met naderhand 1x email begeleiding als je thuis verder geoefend hebt. 

Prijs € 86 ,- Eventuele vervolgafspraken daarna online van 25 min zijn dan € 29-. of nog € 15 per mailcontact.

Tot gauw!

Clearing kamers/ruimtes

Bij jou thuis uitleg clearing ruimtes, opvullen met nieuwe lichte energieen en oefening samen

Tegenwoodig werken veel mensen thuis. Daardoor krijg je veel werkenergie vermengd met andere energieën. Tevens bevindt zich in ruimtes ook veel stress energie van EMF straling en overige stress energieën. Op een relaxte doch effectieve manier leert Helena jou beginselen hoe deze  "zware" energien in je ruimte te clearen en deze daarna op te vullen met warme verhogende lichtere energieen.  Tevens leert ze je hoe je afbeelding van oeroude symbolen het beste in je ruimtes plaatst om ook de energie in je ruimte verder te verhogen. Dit gaat via Zoom voor max 1 uur.

Prijs: € 55,=

Meer info: info@spiritualconsultancy.nl 

Mocht je graag willen dat ik bij je thuiskom (alleen in de regio Rotterdam)  om dit samen met jou te doen en tevens nog extra praktische tips te krijgen, alsmede Feng shui tips, stuur me dan een email. Binnen een straal van 10km van mijn huisadres. Duur 1,5 uur. Prijs € 95,-

Akasha Kronieken consult, akasha healing, akasha kronieken cursus

Akasha Kronieken healing

Heb jij je weleens afgevraagd hoe het zit met jouw Akasha veld? Voel jij je weleens machteloos? Kom jij jezelf wel eens tegen? Zit je nog met innerlijke pijn en/of oud zeer? Voel jij je wel eens niet begrepen? Wil jij wel eens weten waarom jij steeds tegen dezelfde problemen aanloopt? Door je mee te nemen naar je eigen Akasha Kronieken (oftewel jouw kosmisch geheugenveld) begeleid ik jou in dit proces naar veranderingen op dát gebied waarmee jij geholpen wil worden. En dat alles op een veilige en integere manier. Ook voor veranderingen op je werkgebied of als je in andere veranderingsprocessen zit, begeleid ik je verder, alsmede voor remmende overtuigingen die je tegenhouden om verder vooruit te komen op je levenspad.

Tijdens het consult, voel ik vaak de energieën aan waarover de vraagstukken gaan. Vaak beeld ik de interne wezenlijke stukken uit, als een soort van toneelspel. Door het zien hiervan, krijg je vaak een 'aha'-gevoel en voel jij  je  erkend in jouw "zijn", zonder oordeel. Dan gaat de bal sneller rollen en komen we vaak bij het gewenste resultaat uit en afhankelijk van jouzelf, vindt soms ook een healing bij jouwzelf spontaan plaats. Zeker als dit jouw intentie is.

Je kan een live sessie boeken (incl als je wilt een aura cleaning)  of een consult aanvragen via Zoom of Skype.  Prijs: € 86,= voor 1e keer (max 90 min) Vervolg afspraken € 77,- (max 75 min).

Vaste klanten van afgelopen jaar krijgen nog het "oude" tarief

Akasha Alignment

Relatieopstellingen met behulp van het Akasha Kronieken veld komen steeds vaker voor.  We noemen deze opstellingen tegenwoordig Akasha Alignments.  Alignment betekent: het op één lijn brengen van hart en hoger zelf. Bij de Akasha Alignments worden, onder mijn begeleiding (Helena Struik), verschillende aspecten van jouw leven belicht en brengen we deze op één lijn met betrekking tot het onderwerp waarover jij helderheid wil krijgen.
Ik heb het vermogen om me heel snel en gemakkelijk in de verschillende soorten energieën van mensen te verplaatsen.
Mijzelf hierin snel kunnen verplaatsen, tezamen met de zuivere verwoording en uitbeelding ervan, zorgt ervoor dat mensen mij steeds vaker vragen voor verschillende soorten opstellingen. Het gaat hierbij om het onderwerp en de intentie. In de kern zijn deze Akasha Alignments dus relatieopstellingen. Hierdoor krijg jij een beter beeld en gevoel! hoe je beter en anders met jouw (zaken-) relatie en/of partner kan omgaan. Het gevolg hiervan is vanuit een beter begrip (van de beweegredenen) van de ander respectvol bouwen aan een betere connectie mét de ander.

Ook pas ik Akasha Alignments in het bedrijfsleven toe. Bijvoorbeeld om te gaan kijken met welke bedrijven je het beste kan gaan samenwerken. 

Prijs is € 86,- als het 1 op 1 is voor 75 min.
Prijs is € 99,50 met een vaste representant waarmee ik samenwerk, erbij.  
NU OOK PER MAIL MOGELIJK; Graag de situatie beschrijven waarover het gaat en dit per mail sturen. Prijs € 69,50

Negatieve overtuigingen loslaten

Remmende Overtuigingen via Zoom  

Oplossen en loslaten van oude remmende overtuigingen en/of karma stukken

We leven nu in een snellere tijd waarin we veel mogen oplossen wat ons niet meer dient.  Oftewel het kijken naar onze “ donkere stukken" en deze belichten. Ook wel gezegd, omarmen van dat wat er is en dan pas kan het  losgelaten worden. Oplossen van pijnlijke herinneringen en remmende overtuigingen. En dit kan van alles zijn, bv "Ik hou mijn mond want anders lachen ze mij uit", of "als ik me laat zien, dan pakken ze mij" ," ik schaam mij om mijn gevoelens te uiten" of " ik ben nooit goed genoeg", "ik mag er niet zijn", "ze laten mij in de steek, als ik boos word"  etc. Er zijn honderden van dit soort overtuigingen. Het uit je onderbewust naar boven halen en het aha gevoel te krijgen, dan heb je een overtuiging te pakken. Bevrijden van dat stuk verleden of dit nu in dit leven ontstaan is of de basis in een ander leven ligt. En daarna andere positieve overtuigingen ervoor in de plaats laten komen. Op een unieke wijze, op een manier die jou een veilig gevoel geeft, komen deze zaken naar boven, zodat dit verwerkt kan worden. Ik open jouw Akasha veld en vandaar uit gaan we "werken".
Of wil je beter zicht op je levensdoelen? 
Een voorbeeld maakt het makkelijker om te begrijpen: Zo kwam ik erachter dat ik in mijn onderbewuste een heel diep verdriet had, een overtuiging dat ik in de steek gelaten zou worden als ik "zwakheid" toonde. En onbewust “runde” dit mijn systeem. `met als gevolg dat dit door ,voor mij belangrijke mensen, dus ook gebeurde. Op voor mij cruciale momenten liepen die belangrijke mensen bij mij weg. Pas toen ik dit stuk van mij helder kreeg, begonnen de situaties voor mij positief te veranderen.

Wil je overtuigingen en/of karma stukken helder krijgen en dan definitief loslaten?
Prijs € 69,50 voor 60 min of € 77,- 75 min. Ik stuur je een zoomlink.  info@spiritualconsultancy.nl

Liefs 

© Helena Struik 2021

Delen

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Contact

Helena Struik
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@spiritualconsultancy.nl
www.spiritualconsultancy.nl