Astrologie zielenmissies, gelukspunten en lilith

Uit de astrologie is zoveel te halen. Zielensmissies, levensopdrachten, gelukspunten, donkere kanten van een mens zoals zwarte maan, Lilith, die uiteindelijk door overwinning op jezelf je kracht wordt en nog veel meer. Hij zichzelf kent is machtig. 

En uit de astrologie begin je te snappen waarom je zo doet als je doet en wat je valkuilen en talenten zijn. Ook waarom je bepaalde taken op je genomen hebt. Door levensinzichten worden we rijker en vooral kennis doet groeien. Hoe meer kennis je krijgt, hoe meer een mens de verbanden kan snappen. 

Lilith, je zwarte maan. 

Jouw donkere kant, die verrijkend kan werken.

We kennen 12 sterrenbeelden maar ooit was er een 13e sterrenbeeld: de Slangendraagster en deze komt onder andere voor in de oudere geschriften van de Soemerische en Minoische cultuur, waar ook Lilith een belangrijke rol in speelt. Immers, Lilith droeg ook de slang bij zich. Deze Lilith, ook wel zwarte maan genoemd, laat ons de donkere kant in onszelf zien om deze te transformeren naar diepe verborgen talenten. Zij vertegenwoordigt al die verschrikkelijke eigenschappen waarvan wij denken gelukkig niet zo te zijn! Doch wij hebben allen (deze) lelijke kanten, weggestopt en zijn er (meestal) niet van bewust. Gelukkig heeft Lilith ook haar extreem positieve kant. Ook onze gaven en talenten die diep begraven liggen weet zij boven te halen! Zij staat dus symbool voor de moeilijkste en tegelijk meest waardevolle ervaringen in ons leven.

Wil jij weten hoe hoe jouw Lilith eruit ziet en wat voor donkere en lichte kanten zij bestraalt? Meld je dan via onderstaande knop aan met vermelding van je geboortedatum, plaats en tijd in het vakje opmerkingen.

Gelukspunt en talenten via  Astrologie

Waar word je blij van? Wanneer voel je dat alles op zijn plek valt? Waar en hoe vind jij jouw geluk? Wat zijn te talenten?  Ook al denk je te weten wat je talenten zijn maar je weet het niet zeker of je twijfelt of je weet het echt niet, dan is zeker prettig om nog eens vanuit de Astrologie bevestigd te krijgen hoe het nu precies bij jou zit in jouw systeem. Jouw Gelukspunt en talenten kan aan de hand van jouw geboortegegevens (datum, plaats en tijd) uitgerekend worden.

Stuur ons graag een mail als je dit op papier uitgewerkt wil krijgen. Dit gaat op dit moment alleen per mail. Prijs is € 49,50.

Als jij je aanmeldt voor deze uitwerking van jouw gelukstpunt en talenten, zet dan graag  bij het bestellen jouw gegevens jouw geboortegegevens, zoals tijd, plaats en datum. Tot snel!

Astrologie en zielenmissies

Astrologie en levensinzichten

Zielenmissies

De belangrijkste diepere levensinzichten en zielenmissies zijn in de Astrologie terug te vinden. Je reist in je huidige leven van 1 teken naar een ander teken toe.  Ook waar je ongeveer staat en wat je ijkpunten zijn en met welke je volop bezig bent. Als daar nog blokkades op zitten, dan wordt dit aangegeven. In alle gevallen wordt je bewuster van je levensweg. Dit is per mail aan te vragen en met een paar dagen heb je deze bovenstaande uitwerking in huis met aanbevelingen erbij.

Stuur bij de aanvraag hieronder in het kopje veld overig je geboortegegevens mee (tijd-plaats-datum). Wij sturen je dan een mail met de bevestiging dat je de uitwerkig binnen een paar dagen krijgt.  En uiteraard kan je ons ook eerst een mail sturen als je meer info wilt. 

© Helena Struik 2021

Delen

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Contact

Helena Struik
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@spiritualconsultancy.nl
www.spiritualconsultancy.nl