Partners

Partners van Spiritual Consultancy

Spiritual Consultancy heeft een fijne samenwerking verschillende professionals. Deze onderstaande mensen leveren  hun fantastisch bijdrage aan Spiritual Consultancy en ze zijn dan ook van grote waarde voor de succesvolle meetings.

Ties Poulisse

Past life reader

  'Zo lang als ik me kan herinneren is mijn begeleidster bij mij en word ik door haar onderwezen in het zien van de verledens van mensen en plaatsen.  Gecombineerd met een enorme fascinatie voor geschiedenis heeft dit mij door de jaren heen een schat aan kennis opgeleverd waardoor ik verbanden kan zien tussen gebeurtenissen en dit zowel op individueel niveau als op wereldschaal (Waarom doen mensen wat ze doen en waarom gebeuren dingen?).
Door mijn begeleiding word ik in staat gesteld om patronen te zien en hiervan de oorzaak te herkennen, ook als deze als rode draad in andere levens ligt. Dit wordt voor mij zichtbaar als een soort “kaartenbak” zoals we die vroeger in bibliotheken hadden; de juiste kaart licht op en zal door mij/mijn begeleidster geïnterpreteerd en vertaald worden.  Indien de vraagsteller bereid is de uitleg volledig te accepteren, kan deze uitleg gebruikt worden om eigen patronen te doorzien én te doorbreken en zo de noodzakelijke verandering in zijn of haar leven te maken'.

Luc Gillet

Ondernemer

Birdhouse online richt zich specifiek op ondernemers die actief zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnswerk. Elke ondernemer heeft te maken met veel extra activiteiten om zichtbaar te worden of zijn, klanten te faciliteren en informatie te verschaffen.

De support van Birdhouse online biedt een unieke combinatie van tools, kennis en vaardigheden. Dat heeft als voordeel dat je niet met steeds verschillende partijen hoeft te schakelen als je ergens tegen aanloopt. Voor een vast bedrag per maand, gebaseerd op onze fair-use policy, ondersteunt Birdhouse online jou 24/7.   De drijfveer "vrijheid' uit zich in het feit dat jouw onafhankelijkheid en continuiteit van de bedrijfsvoering is geborgd. Alle vrijheid om keuzes te maken die bij jou passen.

Nicole Smolenaers

Tekstschrijver, tarotist

In feite draait in mijn leven alles om zuivere taal, om vanuit volledige openheid een verhaal helder (op papier) te krijgen. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de ander, in zijn beleving en drijfveren. Vanuit deze betrokkenheid heb ik intuïtief snel de essentie te pakken, zowel als tekschrijfster, redacteur en tarotlegster. Ik geloof in dynamische en organische groei, in constante ontwikkeling. Ik heb geen aversie tegen de goede standaard, geloof echter meer in originele concepten met een onderscheidend karakter en een sterk eigen identiteit. Vooral het in het licht zetten van vernieuwende onderwerpen zie ik als een inspirerende uitdaging.

De Schaapshoeve

Locatie Noord Brabant

De Schaapshoeve ligt te midden van de landerijen van het prachtige Oost-Brabantse landschap. Gedragen door de natuur en de rust biedt de Schaapshoeve een fijne gelegenheid voor bijeenkomsten en sessies. Voorzien van 4 aparte, prachtig ingerichte ruimtes, waar je voor kleine alsmede grotere groepen terechtkunt. Ook ligt buiten een prachtig labyrint dat je gratis mag lopen als je deelneemt aan  een bijeenkomst of sessie bij de Schaapshoeve. En als je dan tóch bezig bent, loop dan ook even naar de stenen cirkel buiten, die een beetje verderop midden in een veld ligt. Een bijzondere ervaring! 

Karen Rensma

Fotografe 

Ik noem mij zelf een ‘people photographer' en dit is wie ik probeer te zijn;
Naast mensen fotograaf ben ik hondenmoeder van mijn lieve retriever Fjord…zij is pure liefde en mijn reden om thuis te komen; Ik ben een 100% Nikon-liefhebber en fotografeer praktisch 7 dagen in de week;
Kijken en denken in plaatjes, dat is wat ik elke dag doe, soms best vermoeiend, vooral voor mijn omgeving; Altijd op weg naar beter en mooier;
Mijn fotografie filosofie is: mooie mensen zijn overal; Immer te veel ideeën en te weinig tijd;
Mijn motto is: ‘Iedereen, werkelijk iedereen heeft iets speciaals, iets unieks - JIJ bent uniek!

Wil je een prachtige fotosessie boeken? Geef aan haar de code Helena5588 door en je krijgt 5% korting op jouw sessie

© Helena Struik 2021

Delen

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Contact

Helena Struik
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@spiritualconsultancy.nl
www.spiritualconsultancy.nl