Reviews

Beste Helena, na vorige week donderdag voelt mijn lichaam vaak anders. Ik merk op dat ik me lichter, opener voel. En ik bewoon mijn lichaam meer.
Ook valt het mij op dat mijn buik warmer wordt als ik bewust met voelen bezig ben. Een soort graadmeter, heel fijn om te ervaren. Ik merk op dat sinds donderdag bij jou er verschuivingen zijn in hoe ik mensen ontmoet, benader, ervaar. Ik voel me meer op dezelfde lijn zitten, meer mens onder de mensen. En het overdenken van de woorden uit het gebed brengt een zachtheid en een stille verwondering over ons mensen, dieren en planten, de gehele natuur en samenleving.  Lieve groeten 

Karin

Beste Helena, We zijn wat weekjes verder na de indrukwekkende opstellingen die we bij je mochten doen.
Door de tijd die deze in beslag namen, was het afscheid wat gehaast.
Graag bedank ik je daarom nog een keer apart voor de magistrale manier waarop je de opstellingen faciliteerde. Heel fijn!
Inmiddels ben ik volop bezig met de follow-up van wat er in mijn opstelling naar voren kwam en besteed daar de komende maanden dagelijks tijd en aandacht aan.
Rest mij jou veel succes te wensen in je praktijk. Wellicht tot een volgende keer.

Adriaan

Lieve Helena, Wat weet je  snel een aangename sfeer binnen de groep te creëren. Ik werd vanzelf rustig tijdens de interactieve lezing over Akasha Kronieken en je verhaal inspireerde mij om na deze lezing  zelf z.s.m. aan de slag te gaan met mijn eigen vragen, valkuilen, en blokkades. Op een integere en liefdevolle manier gaf je de ruimte om zelf te voelen hoe het is om je eigen Kronieken zonder oordeel in te gaan. Ik voelde me binnen de groep comfortabel, veilig en gehoord en daarnaast goed geinformeerd. Ik vind dit echt een grote kracht van jou. Ook tijdens onze individuele sessies heb ik bewondering hoe je een snel begrip hebt van wat er speelt bij mij en je mij veilig door mijn problematieken leidt zonder dat ik het gevoel heb dat ik raar ben. Heel fijn, grote dank!

Annelies

"Op een grote wending in mijn leven kwam Helena in mijn leven.Terwijl ik afscheid nam van een vriend en coach, die voor een aantal maanden naar het buitenland vertrok, kwamen we daar Helena tegen. Hij stelde me aan haar voor en zei later tegen mij. “Als je  de komende tijd naast mijn steun op afstand nog wat extra hulp nodig hebt tot dat je door deze bocht bent, dan heb je aan haar een goede.”
Zo gezegd zo gedaan. De Akasha Kronieken Alignment sessies met Helena alleen of met haar en haar collega Annelies, waren een enorme steun in het hervinden van de koers op een aantal cruciale momenten. Ook hielp het mij enorm om meer in mijn autonomie te stappen en mijn intuïtie weer te vertrouwen. 

Zoë

Hoi Helena,

Voor mij was het weer fantastisch. Heel mooi hoe je dat doet en speels en met humor.

ik weet dat het effect gaat hebben. Drie mooie sessies mooi verdeeld over het jaar.

Nogmaals mijn hartelijke dank !

Rames

Lieve Helena,
Nog steeds kan ik de woorden niet vinden om te beschrijven hoe ik me voel na mijn afspraak/sessie/healing bij jou.
Weer heb ik door de inzichten die ik heb verkregen reuzen stappen gezet. Je manier van uitbeelden, symboliek en gevoelsuitdrukking en zijn zeer verhelderend geweest waardoor ik met zeven mijl laarzen verdere stappen kan zetten in mijn leven."

Caroline

© Helena Struik 2020

Delen

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Contact

Helena Struik
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@spiritualconsultancy.nl
www.spiritualconsultancy.nl