Nieuws

Oosters boogschieten

15 november 13.00 uur, Langenboom, Noord-Brabant

Even je hoofd leegmaken van alle beslommeringen en drukte. Er is niets heerlijker dan buiten in zachte concentratie met prachtige pijl en boog te leren boogschieten op de Oosterse manier met een kleine groep. Naast de basiselementen van het boogschieten, kregen we extra aandacht naar het innerlijk proces. De rust, de kalmte, de focus. Een samenspel van lichaam en geest die zich uit in de pijl onderweg naar zijn doel. In oosterse culturen is dit een levenwijze die een belangrijke basis legt voor het beoefenen van bijvoorbeeld tai chi en het boogschieten. 

Past life readings Ties 

Zondag 29 november a.s., Schaapshoeve, Langenboom (Noord-Brabant)

Wederom komt Ties naar de Schaapshoeve te Langenboom omdat hij inmiddels een veelgevraagde past life reader is. Ties ziet jouw vorige levens, die nu relevant zijn en van invloed op je huidige leven. Klanten over Ties' readings: "Helder, ik snap nu zoveel meer en het zet mij in beweging" , "Wow, de puzzelstukjes vielen uiteindelijk op zijn plek" en "Spot on".
Ties zelf aan het woord: 'Zo lang als ik me kan herinneren is mijn begeleidster bij mij en word ik door haar onderwezen in het zien van de verledens van mensen en plaatsen.  Gecombineerd met een enorme fascinatie voor geschiedenis heeft dit mij door de jaren heen een schat aan kennis opgeleverd waardoor ik verbanden kan zien tussen gebeurtenissen en dit zowel op individueel niveau als op wereldschaal (Waarom doen mensen wat ze doen en waarom gebeuren dingen?).
Door mijn begeleiding word ik in staat gesteld om patronen te zien en hiervan de oorzaak te herkennen, ook als deze als rode draad in andere levens ligt. Dit wordt voor mij zichtbaar als een soort “kaartenbak” zoals we die vroeger in bibliotheken hadden; de juiste kaart licht op en zal door mij/mijn begeleidster geïnterpreteerd en vertaald worden.  Indien de vraagsteller bereid is de uitleg volledig te accepteren, kan deze uitleg gebruikt worden om eigen patronen te doorzien én te doorbreken en zo de noodzakelijke verandering in zijn of haar leven te maken'.

Wij hebben er zin in! Jij ook?

https://www.yoursecretzenith.com/agenda/

  Akasha Kronieken bijeenkomst 24 okt

  Ondanks deze turbulente tijden waarin iedereen bang gemaakt wordt, waren er gelukkig nog 4 dames die wèl naar de Akasha Kronieken middag kwamen om e.e.a. te leren over de Akasha Kronieken en ook over lager, midden en hoger bewustzijn.  In een relaxte sfeer konden wij de oefeningen doen en kwamen er bij sommigen ook "totemdieren" naar boven met interessante boodschappen.  Iedere dame ervoer het op haar eigen unieke manier hetgeen zeer interessant was om te merken. 

  Akasha Kronieken

  Akasha Kronieken: Workshops, consulten en begeleiding

  Voel jij je weleens machteloos? Kom jij jezelf wel eens tegen? Zit je nog met innerlijke pijn en/of oud zeer? Voel jij je wel eens niet begrepen? Wil jij wel eens weten waarom jij steeds tegen dezelfde problemen aanloopt? Of komt er uit de past life reading van Ties een blokkade naar voren waarmee je aan de slag wil? ('De horde nemen', zoals een klant eens zei ;-) ) Door je mee te nemen naar je eigen Akasha Kronieken (oftewel jouw kosmisch geheugenveld) begeleid ik jou in dit proces naar veranderingen op dát gebied waarmee jij geholpen wil worden. En dit alles op een veilige en integere manier. Ook voor veranderingen op je werkgebied of als je in andere veranderingsprocessen zit, kunnen de Akasha Kronieken worden ingezet. 

  Je kan een live sessie boeken of een consult aanvragen via Zoom of Skype.  Prijs: € 69,50 voor 75 minuten.

  Wegens succes nieuwe past life readings op zondag 23 augustus a.s.
  Inmiddels met succes afgerond!

  Locatie de Schaapshoeve te Langenboom

  Afgelopen 25 juli was een succes voor de samenwerking van Your Secret Zenith met Ties Poulisse en zijn past life readings voor de klanten. In de Linde, een van de mooie coachkamers van de prachtige, tot spiritueel welzijnscentrum, omgebouwde boerderij de Schaapshoeve (met buiten een bijzondere stenen cirkel en labyrint) wist Ties, met af en toe een kleine break om zelf even op adem te komen, achter elkaar de knelpunten van de past lives van de klanten te benoemen. "Spot on", zoals een klant zei of zoals een andere klant teruggaf:
  "Zorgvuldig, deskundig, zegt wat hij doet en ziet hoe het werkt. Hij pakt signalen goed op, is degelijk en ook dienstbaar".

  Ties komt op 23 augustus a.s. terug naar de Schaapshoeve om nieuwe past life readings te geven. INMIDDELS MET SUCCES AFGEROND.

  Ties heeft aangegeven in de nabije toekomst zowel in de Schaapshoeve te Langenboom als in Rotterdam wederom nieuwe past life readings te komen geven. Ties kijkt uit naar jouw komst. Houd onze site in de gaten.

  KIJK VERDER OP DE AGENDA VOOR ZIJN PROFIEL

  © Helena Struik 2021

  Delen

  Aanmelden voor komend nieuws

  Ook voor toekomstige  gratis downloads

  Contact

  Helena Struik
  's Lands Werf 45
  3063GB Rotterdam

  06-248 64 559

  info@spiritualconsultancy.nl
  www.spiritualconsultancy.nl