Nieuws

Clearing ruimtes, verhogen vitaliteit

Zoom sessie of bij je thuis

Tegenwoordig is het veel thuiswerken en weinig meer leuke dingen mogen doen. De stressenergie neemt enorm toe. Ook EMF straling zorgt voor aantasting van je auraveld, of je dit nu voelt of niet. Via een Zoom sessie helpt Helena jou de stressenergieen in je ruimtes te clearen en oude energieen die nog in je ruimte hangen en onbewust "zwaar" voelen, weg te halen. Daarna wordt deze ruimte gevuld met lichtere energie. Helpt jou deze technieken toe te passen in jouw ruimtes. Daarnaast geeft ze tips over oer oude symbolen en wat deze in je huis voor je kunnen betekenen alsmede hoe je je beter kan beschermen op een goedkope manier tegen EMF straling. Ze voelt met je mee wat je in huis nodig hebt en waar je dit evt kan bestellen of halen. Kijk verder op pagina: https://www.spiritualconsultancy.nl/akasha-kronieken/

Ties past life readings een succes

Past life readings 

Ties geeft nu een half jaar past life readings in opdracht van Spiritual Consultancy. Nu hoofdzakelijk in Rotterdam en omgeving. Klanten waren onder de indruk van zijn readings. Sommige zaken mochten nog zakken en klanten kwamen er op terug om te vertellen dat dit toch een flinke bewustzijns doorwerking had gekregen. Ook de past lifes waar de obstakels in ontstonden, om die uiteindelijk in dit leven zoetjes aan los te laten. Niet altijd leuk, wel verhelderend ,waarom de klanten de dingen deden en niet begrepen waar dit nu vandaan kwam. In ieder geval kwamen de aha's of direct tijdens de reading of later na de reading. Nieuwe datum wordt waarschijnlijk half maart. Wil je meer weten mail even naar: info@spiritualconsultancy.nl

ZOOM/SKYPE begeleiding
Een enkele keer doet Ties ook online begeleiding. Geef even een bericht als je dit liever wilt. 

Tot gauw!

Oosters boogschieten

15 november 13.00 uur, Langenboom, Noord-Brabant

Even je hoofd leegmaken van alle beslommeringen en drukte. Er is niets heerlijker dan buiten in zachte concentratie met prachtige pijl en boog te leren boogschieten op de Oosterse manier met een kleine groep. Naast de basiselementen van het boogschieten, kregen we extra aandacht naar het innerlijk proces. De rust, de kalmte, de focus. Een samenspel van lichaam en geest die zich uit in de pijl onderweg naar zijn doel. In oosterse culturen is dit een levenwijze die een belangrijke basis legt voor het beoefenen van bijvoorbeeld tai chi en het boogschieten. 

Past life readings Ties 

Zondag 29 november a.s., Schaapshoeve, Langenboom (Noord-Brabant)

Wederom komt Ties naar de Schaapshoeve te Langenboom omdat hij inmiddels een veelgevraagde past life reader is. Ties ziet jouw vorige levens, die nu relevant zijn en van invloed op je huidige leven. Klanten over Ties' readings: "Helder, ik snap nu zoveel meer en het zet mij in beweging" , "Wow, de puzzelstukjes vielen uiteindelijk op zijn plek" en "Spot on".
Ties zelf aan het woord: 'Zo lang als ik me kan herinneren is mijn begeleidster bij mij en word ik door haar onderwezen in het zien van de verledens van mensen en plaatsen.  Gecombineerd met een enorme fascinatie voor geschiedenis heeft dit mij door de jaren heen een schat aan kennis opgeleverd waardoor ik verbanden kan zien tussen gebeurtenissen en dit zowel op individueel niveau als op wereldschaal (Waarom doen mensen wat ze doen en waarom gebeuren dingen?).
Door mijn begeleiding word ik in staat gesteld om patronen te zien en hiervan de oorzaak te herkennen, ook als deze als rode draad in andere levens ligt. Dit wordt voor mij zichtbaar als een soort “kaartenbak” zoals we die vroeger in bibliotheken hadden; de juiste kaart licht op en zal door mij/mijn begeleidster geïnterpreteerd en vertaald worden.  Indien de vraagsteller bereid is de uitleg volledig te accepteren, kan deze uitleg gebruikt worden om eigen patronen te doorzien én te doorbreken en zo de noodzakelijke verandering in zijn of haar leven te maken'.

Wij hebben er zin in! Jij ook?

https://www.yoursecretzenith.com/agenda/

  Akasha Kronieken bijeenkomst 24 okt

  Ondanks deze turbulente tijden waarin iedereen bang gemaakt wordt, waren er gelukkig nog 4 dames die wèl naar de Akasha Kronieken middag kwamen om e.e.a. te leren over de Akasha Kronieken en ook over lager, midden en hoger bewustzijn.  In een relaxte sfeer konden wij de oefeningen doen en kwamen er bij sommigen ook "totemdieren" naar boven met interessante boodschappen.  Iedere dame ervoer het op haar eigen unieke manier hetgeen zeer interessant was om te merken. 

  Akasha Kronieken

  Akasha Kronieken: Workshops, consulten en begeleiding

  Voel jij je weleens machteloos? Kom jij jezelf wel eens tegen? Zit je nog met innerlijke pijn en/of oud zeer? Voel jij je wel eens niet begrepen? Wil jij wel eens weten waarom jij steeds tegen dezelfde problemen aanloopt? Of komt er uit de past life reading van Ties een blokkade naar voren waarmee je aan de slag wil? ('De horde nemen', zoals een klant eens zei ;-) ) Door je mee te nemen naar je eigen Akasha Kronieken (oftewel jouw kosmisch geheugenveld) begeleid ik jou in dit proces naar veranderingen op dát gebied waarmee jij geholpen wil worden. En dit alles op een veilige en integere manier. Ook voor veranderingen op je werkgebied of als je in andere veranderingsprocessen zit, kunnen de Akasha Kronieken worden ingezet. 

  Je kan een live sessie boeken of een consult aanvragen via Zoom of Skype.  Prijs: € 69,50 voor 75 minuten.

  © Helena Struik 2021

  Delen

  Aanmelden voor komend nieuws

  Ook voor toekomstige  gratis downloads

  Contact

  Helena Struik
  's Lands Werf 45
  3063GB Rotterdam

  06-248 64 559

  info@spiritualconsultancy.nl
  www.spiritualconsultancy.nl