Ruimte clearing

Ruimte clearing van je werkplek!

Hoe verander je de energie op jouw werkplek binnen 60 minuten, waardoor je produktiviteit toeneemt en je lekkerder in je vel zit?

Een online ruimte clearing sessie van 1 uur, helemaal privé, geen groep, dus helemaal specifiek en effectief op jouw werksituatie gericht.
Direct toe te passen en direct resultaat.

Met een uitgebreide Feng Shui werkplek gids en een persoonlijk Feng Shui gids  t.w.v. €49 om altijd bij de hand te houden. Tevens uitleg waar en hoe oeroude symbolen te plaatsen in jouw ruimte om de goede energie vast te houden.

SNELLER VERMOEID OP JE WERKPLEK?
Dat vermoeidheid toeslaat tijdens je werk, overkomt iedereen. Soms ligt het aan jezelf, of aan de hoeveelheid werk die zich opstapelt. Toch komt het vaker voor dan je zou vermoeden dat invloeden van buitenaf jouw plezier en productiviteit naar beneden halen. En dit hoeft niet altijd te liggen aan die collega die altijd maar om aandacht vraagt. Steeds meer mensen komen er achter dat de ruimte zelf of de positie en de indeling van je werkplek een negatieve invloed kunnen hebben. Een ruimte clearing is dan op zijn plek.

Ruimte clearing 

MINDER STRESS, MEER PLEZIER OP JE WERK 
Niet alleen in je werkomgeving maar ook op je werkplek thuis kan veel EMF straling voorkomen.
Ongetwijfeld is er altijd in meer of mindere mate een ophoping van stress energieën. Al deze invloeden maken werken er niet leuker op. Waarom jezelf opzadelen met de bijwerkingen van deze ongezonde energieen?  
Ik kan je in een zeer korte tijd leren hoe jij zelf voor eens en altijd jouw werkruimte kan clearen van o.a. belastende stralingen en resterende overige energieën en daarna kan vullen met warme, verhogende en lichtere energieen. Daarnaast geef ik tips en symbolen mee die jouw eigen energie weer sneller schoonmaken en lekkerder in je vel doen komen. Ruimte clearing en persoonlijke clearing dus

HELENA STRUIK
Al sinds 2008 heb ik honderden mooie mensen spiritueel mogen begeleiden in uiteenlopende richtingen zoals Akasha Kronieken, Eco Intention, Constellations, Astrologische levensinzichten en Feng Shui.

ONLINE SESSIE VAN 60 MINUTEN
Boek nu een sessie en geef bij de boeking aan of je in de ochtend of middag een uursessie wilt. (dinsdagmiddag en donderdagmiddag/avond) Normaal kost deze sessie € 69,50,- Maar als jij boekt voor 30 april, betaal je slechts € 59,- En krijg je tevens de uitgebreide Feng Shui werkplek gids en de Feng Shui persoonlijke gids op basis van jouw geboortedatum t.w.v. € 49,- geheel GRATIS. Klik op onderstaande om te boeken of mail indien een andere datum op dinsdag of donderdagmiddag of avond beter uitkomt.

Meer info: info@spiritualconsultancy.nl

bloemen & reiki

Helena komt bij jou thuis

Ruimte clearing in jouw huis.

Wil je geen online sessie maar liever dat Helena ter plaatse jouw ruimte cleart en je  daarna samen met haar tevens de praktische tips daargelijk in actie zet, dan is dit ook mogelijk. Tevens voel ik dan terplekke in waar de energie minder goed stroomt en hoe dit om te zetten. Woon je in Rotterdam, dan is de ruimte clearing voor 1,5 uur € 114,-.

Woon je in de regio Zuid-Holland voor 1,5 uur € 155.

Woon je in de regio West Noord Brabant voor 1,5 € 185,- (t/m Tilburg)

Woon je in de regio Utrecht voor 1,5 uur € 185,-

Astrologie en zielenmissies

Astrologische zielenmissie

Wat wil jouw ziel?

De belangrijkste diepere levensinzichten en zielenmissies zijn in de Astrologie terug te vinden. Je reist in je huidige leven van 1 teken naar een ander teken toe.  Ook waar je ongeveer staat en wat je ijkpunten zijn en met welke je volop bezig bent. Als daar nog blokkades op zitten, dan wordt dit aangegeven. In alle gevallen wordt je bewuster van je levensweg. Dit is per mail aan te vragen en met een paar dagen heb je deze bovenstaande uitwerking in huis met aanbevelingen erbij.

Stuur bij de aanvraag hieronder in het kopje veld overig je geboortegegevens mee (tijd-plaats-datum). Wij sturen je dan een mail met de bevestiging dat je de uitwerkig binnen een paar dagen krijgt.  En uiteraard kan je ons ook eerst een mail sturen als je meer info wilt. 

© Helena Struik 2021

Delen

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Contact

Helena Struik
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@spiritualconsultancy.nl
www.spiritualconsultancy.nl